14. lokakuuta 2008

Cascadeus' DropBox

Oletko säveltynyt mielestäsi hyvää musiikkia ja haluaisit lähettää kappaleita minulle kuunneltavaksi ja arvioitavaksi? Oletko levy-yhtiön promojakelija ja haluaisit lähettää minulle maistiaisia tuotannostanne ja soitettavaksi DJ-keikoilla? Nyt se onnistuu kätevästi SoundCloud DropBoxin avulla:
Send me your track
Cascadeus' DropBox banneri, "Lähetä minulle musiikkiasi - Send me your track" löytyy jatkossa myös blogin sivupalkista. Musiikkigenret olen rajannut niin, että otan vastaan etupäässä konemusiikkia, jazzia ja lattareita - House, elektro, breaks, soul, jazz, samba, bossa nova, ambient. Esimerkkinä sopivasta linjasta pari raitaa SoundCloud kumppaneiden Sassen ja Filippo Moscatellon tuotannosta.


Lupaan kommentoida ja antaa välitöntä palautetta jokaisesta saamastani kappaleesta, jos musiikkityyli on joku edellämainituista. Tekijänoikeudet säilyvät luonnollisesti alkuperäisillä tekijöillä eikä yksityiskäyttöön tarkoitettuja kappaleita levitetä eteenpäin ilman lähettäjän lupaa. SoundCloudilla on myös omat samansuuntaiset yhteisösäännöt - Cloudlines. Varsinainen tiedoston lähetysprosessi menee suunnilleen näin, SoundCloud - Sending a Track to Somebody.


[SoundCloud] [DJ]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti