1. helmikuuta 2003

Club Alto - Sielukkaan musiikin iltamat

Aika ja paikka: ... (Club Alto on toistaiseksi telakalla).

Teema:
Tummaa ja sielukasta rytmi- ja klubimusiikkia kaikilta maailman mantereilta. "Soulful music for grown-up groovers."

Tyyli: Laadukasta mixattua levymusiikkia ilman turhanpäiväisiä välijuontoja. Musiikin tahtiin voi tanssia tai siitä voi nauttia hiljaa istuen, jalkaa heiluttaen ja virvokkeita nauttien. Meno on lämmintä intiimiä tunnelmointia, syvällistä, rauhallista, herkkää, koskettavaa, ylösnostattavaa ja rytmikästä.

Musiikki: House, samba, soul, jazz, bossa nova, ambient.

Ohjesääntönä on, että musiikki pysyy aina sielukkaana, vaikka tempoa välillä vaihdettaisiinkin. Illan aikana EI tulla kuulemaan päivän listahittejä, technoa, trancea, hiphoppia, poppia, rokkia, räminää, pauketta, iskelmää eikä itkuvirsiä.

DJ: Cascadeus + mahdolliset vieraat.

Kohdeyleisö: 20-60 vuotiaat, maailmaa nähneet kaupunkilaiset, hyvän sielukkaan musiikin ystävät ja ymmärtäjät, tanssin taitajat ja harrastajat.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

holla!
mistä johtuu, ettei kuopion kokoisessa kaupungissa ole yökerhoa jossa olisi erilaisia clubeja? Esim. jyväskylästä löytyy, jopa joensuusta!

Cascadeus kirjoitti...

Niinpä. Käytiin Miron kanssa asian tiimoilta pitkä puhelinkeskustelu joten jäi tämä viesti vähän ilmaan roikkumaan... Mutta siis syitä vallitsevaan tilanteeseen ravintoloitsijoilla tuntuu löytyvän, varsinkin tekosyitä. Ei ole mikään ihme, että Kuopion klubiväki viettää aikaansa ihan jossain muualla, kuin ravintoloissa. Vastenmielisyys tanssiravintoloiden nykyistä musiikki- ja ohjelmapolitiikkaa kohtaan onkin ihan avointa ja tuntuu päivä päivältä vaan kasvavan. Eli jos olet tulossa Itä-Suomeen viettämään iltaa, kierrä Kuopio kaukaa ja mene Jyväskylään tai Joensuuhun...

Lähetä kommentti