17. elokuuta 2007

WLAN / WiFi Kuopio

Viime viikkoina on käyty keskusteluja ja sivuiltani etsitty tietoa Kuopion keskustan langattomista verkoista eli virallisista avoimista WLAN -hotspoteista. Kyllähän niitä muutama löytyy. Kysyntää olisi varmasti ainakin sesonkiaikaan huomattavasti laajemmalle verkostolle. No tilanne ei ole onneksi täysin toivoton mutta ero maan edelläkävijäkaupunkeihin on selvä. Kuopiossa oman koneen kanssa liikkuva joutuu vielä etsimällä etsimään sopivaa nettipistettä. Ilmaisia internet-päätteitä on olemassa hieman enemmän, mm. kirjastosta löytyy kymmenkunta konetta. Mutta ne WLAN/Wi-Fi yhteyspisteet.


Ravintoloissa yhteyden käyttö on ilmaista maksaville asiakkaille eli kahvikupin tai tuopin hinnalla pääsee kiinni verkkoon. Jos tiedätte muita vastaavanlaisia palvelupisteitä tai nettikahviloita keskustan alueella, ilmoitelkaa. Epäviralliset yksityishenkilöiden avoimet tai yritysten monimutkaisen rekisteröinnin vaativat verkot eivät kelpaa.


Näytä Wlan/WiFi yhteyspisteet, Kuopio suuremmalla kartalla

[Kahvila- ja ravintolaopas, Kuopio] [Kannettavan kanssa kahvilassa] [Ravintola Maljalle tunnustusta] Hotspots.fi

[Edit] Listaa muokattu viimeksi 4/2011.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikös hesburgerissa ole ilmainen langaton netti. Keskustan alueelta en tiedä mutta ainakin Kolmishopin hesburgerissa oli.

Cascadeus kirjoitti...

Nettiyhteys on mutta käyttö vaatii ymmärtääkseni rekisteröitymisen (bonuskortin) tai kassalta kertakäyttöisen tunnuksen ostamisen. Vai onko tämä vanhaa tietoa, täytyy tarkistaa. Voisihan Heset listaan lisätä...

Anonyymi kirjoitti...

ALE_PUB <- tms. on ilmainen ja avoin.

Cascadeus kirjoitti...

Oikeassa olet, sain asiasta varmistuksen juuri. Ale Pupi lisätään listalle.

Lähetä kommentti