4. marraskuuta 2009

I ♥ Kari?

Sain pitkästä aikaa siivottua nurkkia perusteellisesti isolla luudalla ja järjestettyä laitteiston ja levystön uuteen uskoon. Ainakin vinyylit ovat nyt paremmin ojennuksessa, kuin aiemmin. CD-laatikoiden järjestely on vielä kesken. Varmaan poistolistalle joutuu taas osa.

Siinä vanhoja lehtiä, papereita, flyereita, käyntikortteja ja muita lippulappusia selvitellessä mieleen palasi muistoja menneistä DJ-vuosista. Arkistosta löytyi todella vaikka mitä erikoista, kuten kuvasta näkyy. Niin, DJ:lle kyllä ehdotellaan kesken keikan kaikenlaista mutta enimmäkseen korvaan kuiskutetaan tai lappuihin kirjoitetaan biisitoiveita. Soita seuraavaksi sitä ja tätä. Harvemmin on tällaisia palautetta tullut, kuin että I ♥ Kari? Varsinkaan kysymysmerkin kanssa.

Kuvan lappu on jostain vuosikymmenen takaa. Legendaarisen kuopiolaisen Tähti ravintolan peruja ja saatu siellä tutulta hymytytöltä. Muistan, että hetkestä seurasi pienen ikuisuuden kestänyt tiukka silmiin katsominen... Ei, suurta rakkaustarinaa ei syntynyt. Tai no, kyllä te tiedätte. Terveisiä. :-)

[DJ] [Ala DJ:ksi] [DJ:t ovat strippareita] [DJ ja paikalliset parishiltonit] [DJ:lle sanottua] [DJ:n olohuone]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti