4. marraskuuta 2008

Disco Silencio

Äänetön disko tulee, oletko valmis? Disco Silencio ensikiertua piipahtaa Kuopiossa ravintola Giggling Marlinissa keskiviikkona 5.11.2008.
Nimensä mukaisesti Disco Silenciossa ei ole lainkaan äänentoistolaitteistoa, vaan sisääntulijoille jaetaan langattomat kuulokkeet. Kuulokkeissa on äänenvoimakkuuden säätö, sekä useampi kanava joista jokainen voi valita haluamansa DJ:n soittaman musiikin. Disco Silenciossa voi siis esiintyä yksi, kaksi tai jopa kolme DJ:tä.
Onko tämä klubbailun tulevaisuus vai vain kuulokevalmistajan markkinointitempaus? Ulkoilmatapahtumissa tekniikka on ainakin kätevä, kun ei haluta häiritä naapureita kovaäänisellä musiikilla. Kaikkialle kantautuvien matalien bassoäänten kumina ja jumputus häviää mutta juopuneiden kovaääninen örinä jää... DJ Quickie Mart at The Silent Disco at Bonnaroo 2007.


Edit
: Savon Sanomien Jaana Hiltunen ja Pauliina Rytkönen kävijät äänetöntä discoiltaa ihmettelemässä: Discoa kuulokkeet korvilla video.

["Miksi sillä DJ:llä on kuulokkeet?"] [Keskustelua DJ- ja klubikulttuurin tulevaisuudesta] [New Age musiikki rauhoittaa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti