17. lokakuuta 2008

Jytke 2v synttärit!


Kuopiolainen hippaus- ja konemusiikkikollektiivi Jytke täyttää 2 vuotta. Mahtavaa, onnea koko poppoolle! Juhlan kunniaksi on huomenna lauantaina 18.10.2008 pienimuotoiset kemut K-Klubilla. Tarjolla keskiolutta ja kakkua tai jotain, kuumia rytmejä ainakin. Musiikista vastaa J.Kusti ja reinoh. Tilaisuuteen on ilmainen sisäänpääsy. Kannattaa pistäytyä.

[Jytke.org] [Pikkujoulujytke] [Piknikille]

2 kommenttia:

T kirjoitti...

Moi, kiitos general njassan "maistiaisesta" löysin kuin löysinkin kyseisen biisin tosin art of breeding albumilta.
Ajattelin kysäistä että onko suomessa yhtään Hip Housen tekijää?
Dj:tä jotka soittavat Hip Housea löytyy varmasti yllinkyllin mutta onko ketään merkittävää tai vähemmän merkittävää suomalaista Hip Housen tekijää olemassa tai ollut edes koskaan?

Cascadeus kirjoitti...

Moro!

Hyvä, kun Njassan levy löytyi... Sellainen hämärä muistikuva 80-90-luvun hip housesta on, että kokeilijoita oli kyllä mutta pelkästään kyseiseen genreen keskittyneitä aika vähän. Jotain kotimaisia promolevyjä on ollut omassakin levypakissa mutta olen laittanut ne kiertoon jo ajat sitten. Suomihan oli niihin aikoihin huumoriräpin ja dancepopin pauloissa, Hausmylly, Raptori, Waldo's People ja vastaavat jyräsivät listoilla. Tuotantopuolella hittibiiseistä "hip housemaisia" klubivetoja väsäsivät mm. Tommi Lindell, Jay Havanna, J. Drome, Mitro, Eliot Ness, Kaippa Kaivola ja Jaakko Salovaara. Eli ainakin heidän vanhoja hengentuotteitaan kannattaa kaivella esille. Tekijöiden merkittävyydestä tai scenen nykytilasta en osaa sanoa mitään.

Lähetä kommentti