29. elokuuta 2006

Uudistuva opas

Sain vihdoin päivitettyä Kuopion kahvila- ja ravintolaoppaan uudelle tasolle [beta v.0.8]. Vielä olisi paljon tekemistä mutta jätän sen nyt vähäksi aikaa hautumaan ja keskityn aivan muihin projekteihin. Jos käytät kovin eksoottista selainohjelmaa (siis muuta, kuin Internet Exploreria, Firefoxia tai Operaa) ja huomaat oppaan toiminnassa ongelmia, laita palautetta.

[Edit 31.08.2006] Ehdin tehdä vielä yhden pienen pintaremontin...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienolta näyttää. Ihan tuoreena blogisi lukijana, saanko esittää tyhmän kysymyksen: miksi juuri sinä ylläpidät tällaista palvelua?

Cascadeus kirjoitti...

Tattis. Opas on syntynyt muiden projektien sivutuotteena. Alkuperäinen idea on ikivanha Clubbing guide to Kuopio joka nyt muuttui muotoon kahvila- ja ravintolaopas. Paikallinen esittelee ja suosittelee oman alueensa kiinnostavia kohteita. Modernin kansalaisjournalismin hengessä. En ole mitenkään sidoksissa oppaassa mainittuihin liikeyrityksiin. Kaikki poiminnat ja mielipiteet on omia, riippumattomana yksityishenkilönä esitettyjä.

Miksi juuri minä? No kukas sitten? Aina kun jossain kehitellään vastaavanlaisia uusia mielenkiintoisia hyviä ideoita, minä olen todennäköisesti mukana tavalla tai toisella. Tämäkin on vain jatkoa siihen sarjaan… :-)

Lähetä kommentti